Tuesday, January 5, 2016

Η Ryanair αλλάζει το κίτρινο που όλοι ξέραμε! | Airnews

       flights-airlines--RyanairBoeing737-8AS--620x300

Η Ryanair πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές του εσωτερικού χώρου των αεροσκαφών της αυτό το μήνα.
Η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι το κίτρινο χρώμα, το οποίο κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα αεροσκάφη της και πολλοί επιβάτες το βρίσκουν ιδιαίτερα φανταχτερό! Οι καινούργιες θέσεις ωστόσο υπόσχονται στους επιβάτες περισσότερο χώρο αλλά και μεγαλύτερα παράθυρα.
Το τελευταίο της αεροσκάφος το 737-800 θα έχει μοντέρνα led φωτάκια στο ταβάνι  καθώς επίσης θα αλλάξει και ο χώρος των αποσκευών πάνω από τις θέσεις των επιβατών με αποτέλεσμα να μένει περισσότερος χώρος για να ξεκουράσουν το κεφάλι τους. Aλλαγές θα γίνουν επίσης και στις στολές του πληρώματος.
Οι συζητήσεις για τις αλλαγές έχουν ξεκινήσει από το 2014, όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Michael O” Leary παραδέχτηκε πως ήταν εκείνος υπεύθυνος για το κίτρινο χρώμα που μπήκε πριν 10 χρόνια στον εσωτερικό χώρο των αεροσκαφών.
Συνεχίζει λέγοντας πως είχαν σχεδιαστεί έτσι με σκοπό να δημιουργούν ένα φωτεινό περιβάλλον, αλλά θέλοντας πλέον να επικεντρωθούν στην καλή εμπειρία του πελάτη, θα βάλουν πιο διακριτικά και ξεκούραστα χρώματα.
Η Ryanair αλλάζει το κίτρινο που όλοι ξέραμε! | Airnews

No comments:

Post a Comment