Wednesday, September 21, 2016

Η Oman Air βλέπει την Αθήνα σαν πρώτο της Ευρωπαϊκό προορισμό

Αποτέλεσμα εικόνας για oman air

Τη διάθεσή της να επεκταθεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα εξέφρασε η Oman Air, σε δείπνο που πραγματοποίησε εχθές μαζί με την Goldair S.A που θα την εκπροσωπήσει στην Ελληνική αγορά, παρουσία τουριστικών πρακτόρων και λιγοστών δημοσιογράφων.
H Oman Air είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Σουλτανάτου του Ομάν, που το 2011 απέσπασε από τα Skytrax, τέσσερα αστέρια. Ιδρύθηκε το 1993 και από τότε γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη, ενώ έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του Muscat, ως ένα σημαντικό κόμβο κυκλοφορίας του εμπορίου, της βιομηχανίας και του τουρισμού στη Μέση Ανατολή.
Το νέο λογότυπο με το χρυσό και ασημί στροβιλισμό, αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη απόδοση του καπνού από το λιβάνι. Όπως είναι γνωστό, το λιβάνι του Ομάν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε όλο τον κόσμο από την αρχαιότητα, και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα του έθνους.
Η Oman Air λειτουργεί με απευθείας διεθνείς πτήσεις από το Muscat προς το Abu Dhabi, Bahrain, Doha, Dubai, Jeddah, Riyadh, Dammam, Madina, Tehran, Mashhad και Kuwait, καθώς και το Κάιρο, την Βηρυτό και το Amman.

No comments:

Post a Comment