Thursday, July 14, 2016

Μόλις 12 Airbus Α380 θα παραδοθούν το 2018. Μειώνετε η παραγωγή του γιγαντιαίου αεροσκάφους



Να μειώσει την προγραμματισμένη παραγωγή του γιγαντιαίου αεροπλάνου A380 αποφάσισε η Airbus Group λόγω περιορισμένων παραγγελιών.
Όπως έγινε γνωστό, μόλις 12 αεροσκάφη αυτού του τύπου θα περάσουν τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας το 2018, τη στιγμή που ο αριθμός για το 2015 διαμορφώθηκε σε 27.
Ο περιορισμός αυτός είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί από ενέργειες για τη μείωση του κόστους -εξέλιξη που μπορεί να οδηγήσει σε κλείσιμο εργοστασίων και απολύσεις εργαζομένων, εκτιμούν οικονομικοί αναλυτές.
Ο επικεφαλής της Airbus Group, Fabrice Bregier, ανακοίνωσε ότι η ευρωπαϊκή κατασκευάστρια εταιρεία αεροσκαφών έπρεπε να μειώσει την παραγωγή περισσότερο από ό,τι αναμενόταν, εξαιτίας της υποτονικής ζήτησης, λόγω της χαμηλής ανάπτυξης παγκοσμίως και της αβεβαιότητας για την επίδραση της απόφασης για Brexit.
O Bregier, μιλώντας στους επενδυτές στην αεροπορική διετή επίδειξη στο Farnborough, δήλωσε πως η αγορά για τα αεροπλάνα Α380 είναι «πολύ μικρή» και ότι το να βρεθούν νέοι αγοραστές διαρκεί περισσότερο από ό,τι αναμενόταν.
Airnews

No comments:

Post a Comment