Monday, June 20, 2016

Νέα μοναδική προσφορά της Ryanair για το Σαββατοκύριακο | Airnews



10% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια από και προς Κέρκυρα τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο
Η Ryanair, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την Παρασκευή 17 Ιουνίου νέα μοναδική προσφορά για το Σαββατοκύριακο, με 10% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια από και προς την Κέρκυρα, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Αυγούστου και 31 Οκτωβρίου 2016.
Η προσφορά αφορά ναύλους στα δρομολόγια εσωτερικού μεταξύ Κέρκυρας και Αθήνας και σε όλα τα διεθνή δρομολόγια από/προς Κέρκυρα: Βέλγιο, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβακία, διαθέσιμοι προς κράτηση μεταξύ 18 και 19 Ιουνίου, μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.
Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα δήλωσε:
“Η Ryanair εξακολουθεί να στηρίζει τον Ελληνικό τουρισμό και για να γιορτάσουμε ρεκόρ κρατήσεων στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, καθώς και το πρώτο έτος λειτουργίας της βάσης μας στην Κέρκυρα, απελευθερώνουμε ναύλους με 10% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού από/προς την Κέρκυρα.
Φέτος το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι πελάτες και οι επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από 22 δρομολόγια από/προς την Κέρκυρα, αλλά θα πρέπει να κάνουνε κράτηση άμεσα, καθώς η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι πελάτες μας θα πρέπει να κάνουν κράτηση για μια low cost καλοκαιρινή ή φθινοπωρινή απόδραση στο www.ryanair.com πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (19 Ιουνίου)».
Νέα μοναδική προσφορά της Ryanair για το Σαββατοκύριακο | Airnews

No comments:

Post a Comment