Friday, November 20, 2015

Προς Λας Βέγκας, Μαϊάμι και Βοστώνη θα πετά, από τον προσεχή Μάιο, η Eurowings


Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο γερμανικός αερομεταφορέας Eurowings θα επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο μακρινών προορισμών του, με τρία νέα δρομολόγια προς τις ΗΠΑ.
Από την 1η Μαΐου 2016, οι τρεις πόλεις Λας Βέγκας, Μαϊάμι και Βοστώνη θα προστεθούν στο πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής από Κολονία/Βόννη, το οποίο διευρύνεται σταθερά.
Με προορισμούς στην Καραϊβική (Πουέρτο Ρίκο, Πούντα Κάνα, Βαραντέρο), την Ταϊλάνδη (Πουκέτ, Μπανγκόγκ) καθώς και το Ντουμπάι, τον Μαυρίκιο και την Τεχεράνη, η αεροπορική εταιρεία θα πετά σε συνολικά 11 μακρινούς προορισμούς.
Το Λας Βέγκας αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς προορισμούς των ΗΠΑ για τους τουρίστες. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Η αεροπορική εταιρεία θα απογειώνεται από την Κολονία/Βόννη στις 11.15 π.μ. τοπική ώρα (12.15 μ.μ. ώρα Ελλάδας) και θα προσγειώνεται στο Λας Βέγκας στις 14.00 τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας).
Αντίστοιχα, για Μαϊάμι η εταιρεία θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή –στις 11.40 π.μ. (12.40 μ.μ ώρα Ελλάδας). Το αεροσκάφος θα προσγειώνεται στο Μαϊάμι στις 16.10 τοπική ώρα (23.10 ώρα Ελλάδας) και θα αναχωρεί για την πτήση επιστροφής προς την Κολονία/Βόννη στις 17.55 (12.55 π.μ. ώρα Ελλάδας την επόμενη ημέρα).
Για Βοστώνη θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Η αναχώρηση έχει οριστεί για τις 13.40 (14:40 ώρα Ελλάδας) και το αεροσκάφος θα προσγειώνεται στη Βοστώνη στις 15.45 τοπική ώρα (10.45 ώρα Ελλάδας).
Τα τρία νέα δρομολόγια στις ΗΠΑ θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330, συνδυάζοντας άνετα καθίσματα με υπερσύγχρονης τεχνολογίας σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει.
Προς Λας Βέγκας, Μαϊάμι και Βοστώνη θα πετά, από τον προσεχή Μάιο, η Eurowings - Metafores Press

No comments:

Post a Comment