Wednesday, April 6, 2016

Νέες ευκαιρίες για υποψήφιες αεροσυνοδούς από την Saudia Airlines | Airnews



Η Mega Airlines Studies βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την αγορά εργασίας προκειμένου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και να προσφέρει στους αποφοίτους της ευκαιρίες για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η νέα συνεργασία της σχολής, με την εταιρεία Δημήτριος Ρουσάλης – Medina, επίσημος συνεργάτης της Saudia Airlines στον τομέα του recruitment, ανοίγει νέες προοπτικές για τις υποψήφιες αεροσυνοδούς.
Στις 25, 26 & 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Athens Ledra (Συγγρού 115, Αθήνα) συνεντεύξεις στις υποψήφιες ιπτάμενες.
Προϋποθέσεις για υποψήφια μέλη πληρώματος καμπίνας της Saudia Airlines:
  • Κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου ή ανώτερου πτυχίου
  • Ηλικία: 22-30 ετών ή έως 35 ετών για αεροσυνοδούς με περισσότερο από 6 μήνες εμπειρία (απαραίτητη η επίδειξη σχετικού αποδεικτικού από την προηγούμενη αεροπορική εταιρεία)
  • Καλή γνώση Αγγλικών (προφορικά και γραπτά)
Επιπλέον προσόντα όπως διπλώματα aviation – attestation, ειδικές γνώσεις διεθνών σχέσεων, γεωγραφίας ή άλλοι τίτλων σπουδών θα αξιολογηθούν ως επιπλέον προσόντα.
Η Saudi Arabian Airlines προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο παροχών που περιλαμβάνει ανταγωνιστικούς μισθούς με απαλλαγή φόρων, δωρεάν ή μειωμένα αεροπορικά εισιτήρια με τη Saudia, διαμονή, ιατρική περίθαλψη και ασφάλεια σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας.
Μπορείτε να στείλετε τα βιογραφικά σας στο cabincrew@megaairlinesstudies.gr
Η Mega Airlines Studies, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Δημήτριος Ρουσάλης –Medina, θα είναι υπεύθυνη για τη διαδικασία προεπιλογής των υποψηφίων, ενώ οι υποψήφιες που θα προσληφθούν στο τελικό στάδιο θα επιλεγούν από την Saudia Arabian Airlines.
Νέες ευκαιρίες για υποψήφιες αεροσυνοδούς από την Saudia Airlines | Airnews

No comments:

Post a Comment