Saturday, November 28, 2015

Η Emirates χορηγεί 60 τουρνουά τένις σε 29 χώρες

       Η Emirates υπέγραψε τη μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία στην ιστορία της κορυφαίας διοργάνωσης τένις ATP

Η Emirates και η ATP ανακοίνωσαν πρόσφατα τη διεύρυνση της συνεργασίας τους, στο πλαίσιο της οποίας η Emirates θα είναι πλέον Premier Partner του ATP World Tour από το 2016 και για την επόμενη πενταετία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία στην ιστορία της ATP.  

Ως Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία και Premier Partner του ATP World Tour, η Emirates θα επωφεληθεί από τα διεθνή δικαιώματα marketing, μέσω των οποίων θα έχει δυνατή παρουσία σε 60 τουρνουά που λαμβάνουν χώρα σε 29 χώρες, σε 6 ηπείρους. Ο συνολικός αριθμός των θεατών των αγώνων αγγίζει τα τελευταία χρόνια αριθμούς ρεκόρ, ξεπερνώντας συνολικά τα 800 εκατ., καθώς 4,3 εκατ. φίλαθλοι παρακολουθούν τους αγώνες στο γήπεδο και περισσότεροι από 880 εκατ. μέσω τηλεόρασης.  

Βάσει της συγκεκριμένης συνεργασίας, οι φίλαθλοι θα μπορούν μέσω μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας να απολαύσουν την αξεπέραστη εμπειρία της φιλοξενίας που προσφέρει η Emirates και να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Tour, ATPWorldTour.com (κορυφαίο portal για το τένις με πάνω από 325 εκατ. επισκέψεις/ χρόνο).   

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με το ATP World Tour. Η παγκόσμια διείσδυση που πετυχαίνουμε μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας μας επιτρέπει να απευθυνθούμε σε εκατομμύρια φιλάθλους του τένις σε όλο τον κόσμο. Η Emirates προσφέρει σύνδεση με το 90% περίπου των 32 χωρών όπου πραγματοποιούνται τα τουρνουά του ATP World Tour, συνεπώς η συγκεκριμένη χορηγία έχει άμεση σύνδεση με τους πελάτες μας. Το τένις είναι ένα πραγματικά διεθνές άθλημα, το οποίο αγαπάμε ιδιαίτερα και αυτό μας έκανε να προχωρήσουμε στη διεύρυνση της χορηγικής συνεργασίας», δήλωσε ο Boutros Boutros, Divisional Senior Vice President Corporate Communications, Marketing & Brand, της Emirates. 

«Η διεύρυνση της χορηγίας της Emirates στο ATP World Tour σημαίνει πολλά για τη θέση του τένις στο αθλητικό marketing», διευκρίνισε ο Chris Kermode, Executive Chairman & President του ATP. «Η συνεργασία αποτελεί μακροπρόθεσμη δέσμευση και ψήφο εμπιστοσύνης για τη μελλοντική πορεία του αθλήματος. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε περαιτέρω την επιτυχημένη συνεργασία που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια».  

Η Emirates υπήρξε Πλατινένιος Χορηγός του ATP World Tour από το 2013, καθώς και Χορηγός Τίτλου των Emirates ATP Rankings, ενώ με τη σημερινή ανακοίνωση η Emirates αντικαθιστά την Corona ως Κύριος Χορηγός του Tour. Στις διοργανώσεις τένις που χορηγεί η Emirates περιλαμβάνονται οι σημαντικότερες του χώρου, όπως οι Grand Slams, Australian Open, Roland Garros και US Open, Emirates Airline US Open Series, Australian Open Series, ATP rankings, Dubai Tennis Championships (UAE), Barcelona Open (ESP) και Rogers Cup (CAN).

No comments:

Post a Comment