Wednesday, November 25, 2015

Η easyJet προσθέτει νέα δρομολόγια σε Ρόδο και Μύκονο τη θερινή περίοδο



Η easyJet ανακοίνωσε τρεις ακόμα νέες γραμμές, στο δίκτυο της, προς τα ελληνικά νησιά, κατά τη θερινή περίοδο του 2016, από τη Ρόδο προς το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ (Σίπχολ) και από τη Μύκονο προς τη Λυών και τη Νίκαια.
Οι πτήσεις της easyJet προς το Άμστερνταμ θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου 2016, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή.
Όσο για τις πτήσεις από Μύκονο για Λυών θα ξεκινήσουν από 2 Ιουλίου 2016, με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ προς Νίκαια θα είναι ένα εβδομαδιαίο δρομολόγιο κάθε Τετάρτη.
Οι θέσεις διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.easyjet.com/, με ναύλα από 27,50 ευρώ / ανά επιβάτη για κράτηση 2 ατόμων στην ίδια πτήση, μονής διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων φόρων.
ΑπόΠροςΈναρξηΠτήσεις/ εβδομάδα
Άμστερνταμ ΣίπχολΡόδος15/06/16Τετάρτη, Κυριακή
ΛυώνΜύκονος02/07/16Τρίτη, Σάββατο
ΝίκαιαΜύκονος06/07/16Τετάρτη
O Δημήτρης Σχοινάς, Route Manager της easyJet, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την προσθήκη αυτών των τριών νέων προορισμών από την Ελλάδα, που δείχνει τη συνεχή δέσμευσή μας να κάνουμε τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά για τους Ελληνες επιβάτες από και προς την Ευρώπη.
Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για μικρές και μεγάλες εκδρομές στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να το κάνουμε εύκολο και προσιτό για τους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να επισκεφθούν έναν από τους πολλούς φανταστικούς προορισμούς της Ελλάδας και έτσι, συμβάλλουμε και εμείς στην τοπική οικονομία. Μόνο μέσα στο 2015,  προσθέσαμε 16 νέα δρομολόγια».
Την επέκταση των δρομολογίων της easyJetστην Ελλάδα είναι προαναγγείλει ο διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της αεροπορικής, Neil Slaven, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον εορτασμό των 20 ετών λειτουργίας της, που έλαβε χώρα στην έδρα της, στο Λούτον της Μεγάλης Βρετανίας (σχετικό video).  
Στο πλαίσιο αυτό, η easyJet πραγματοποίησε πρόσφατα συζητήσεις με τουριστικούς πράκτορες, με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου στην ηπειρωτική χώρα και τα νησιά, ώστε να ανταποκριθεί στη ζήτηση για περισσότερους τουριστικούς προορισμούς.

Η easyJet προσθέτει νέα δρομολόγια σε Ρόδο και Μύκονο τη θερινή περίοδο - Metafores Press

No comments:

Post a Comment