Wednesday, September 7, 2016

H Ryanair προσφέρει 10€ έκπτωση σε όσους εγγραφούν στο “My Ryanair”

Αποτέλεσμα εικόνας για ryanair

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, πως θα προσφέρει 10€ έκπτωση σε όλους τους πελάτες που θα εγγραφούν στο “My Ryanair” για την επόμενη πτήση τους, για κρατήσεις μέσω του Ryanair.com.
Το “My Ryanair” προσφέρει στους πελάτες ταχύτερη πρόσβαση στους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη, δίνοντας τους παράλληλα την δυνατότητα να δημιουργήσουν προφίλ, να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα στοιχεία των ταξιδιωτικών εγγράφων τους και τα στοιχεία πληρωμής, καθώς και να ρυθμίσουν τις ταξιδιωτικές τους προτιμήσεις. Τα μέλη του “MyRyanair”, μπορούνε να επωφεληθούν από μία απόλυτα εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία στο Ryanair.com, ενώ σύντομα θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις.
Για να αποκτήσετε το κουπόνι των 10€ για την επόμενη πτήση σας, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:
  1. Μπείτε στο Ryanair.com
  2. Δημιουργήστε λογαριασμό MyRyanair κάνοντας κλικ στην επιλογή “Εγγραφή”
  3. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και αποθηκεύστε τα στοιχεία των ταξιδιωτικών εγγράφων σας και τα στοιχεία πληρωμής
  4. Κάντε κράτηση αφού συμπληρώσετε το προφίλ σας- η κράτηση θα πρέπει να γίνει έως 1 Νοέμβριου του 2016
  5. Αποκτήστε 10€ έκπτωση για την επόμενη πτήσης σας- κάντε κλικ στο ‘Εξαργύρωση κουπονιού’
  6. Πραγματοποιήστε και τις δύο πτήσεις πριν τις 30 Μαρτίου 2017.
Πάνω από 11 εκατομμύρια πελάτες έχουνε ήδη εγγραφεί στο  “My Ryanair” μέχρι σήμερα, ενώ η Ryanair εξακολουθεί να αναβαθμίζει την ψηφιακή της πλατφόρμα μέσω του προγράμματος “Always Getting Better”.
Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:
«Πάνω από 11 εκατομμύρια πελάτες έχουνε ήδη εγγραφεί στο “My Ryanair”, απολαμβάνοντας ταχύτερες κρατήσεις καιcheck-ins μέσα από μία εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία.  Ενόψει της προσφοράς “Sign Up & Save”, όλα τα νέα μέλη του “My Ryanair” που κάνουνε κράτηση για μία πτήσης θα λάβουν 10€ έκπτωση για την επόμενη κράτησή τους με την Ryanair. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 9 Σεπτεμβρίου, για αυτό οι πελάτες μας θα πρέπει να εγγραφούν και να κερδίσουνε σήμερα».
Airnews

No comments:

Post a Comment